top of page

Vad är Seminariet?

 

Genom programmet Seminarier & Institut erbjuder Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga unga studerande, medlemmar som icke-medlemmar, diverse kurser i religionsundervisning. Dessa kurser är andliga studier som löper parallellt med ungdomarnas sekulära studier. Denna websida fokuserar i första hand på Seminariet som är religionsutbildning för ungdomar, 14-17 år. Institutet tar hand om unga vuxna, 18-30 år.

 

Vilka kurser erbjuds?

 

I Seminariet läser fyra grundkurser. Här följer en överblick över de närmaste läsåren:

2023  -  Nya testamentet

2024  -  Mormons bok

2025  -  Läran & förbunden / Kyrkans historia 

2026  -  Gamla testamentet

En inofficiell sida med praktisk hjälpmaterial

 

Detta är ingen officiell sida för kyrkan, utan ett forum för Seminarieelever och lärare där material och information presenteras till nytta för den dagliga undervisningen. Sidan är också till hjälp för ledare och föräldrar som här får en tydligare överblick av Seminariekurserna. Därmed kan de bli ett starkare stöd för eleverna i deras ansträngningar.

 

Mobilvänlig sida

 

Hela seminariet.org är mobilanpassat. Bokmärk den därför och återkom gärna dagligen. Du kommer få stor praktisk nytta av den. Till exempel, på bussen på väg till skolan skulle du kunna klicka på audiolänkarna till ett eller två kapitel i Veckans läsning, och innan bussen kommer fram skulle du vara klar med dagens läsning.

 

Kontakta oss

Vill du studera Nya testamentet med oss i år?

Eller har du andra frågor?

Skicka ett meddelande till oss
så återkommer vi så snart vi kan.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page